Herbalife táplálkozási csomagok headre

Milyen célból szeretnél életmódot váltani?

Ez azt jelenti, hogy a jelentkezés után először a konzultáció árát kell csak kifizetned, ha úgy döntesz a konzultáció után, hogy elkezded a kiválasztott Táplálkozási Csomagot, akkor a konzultáció megfizetett ára teljes egészében levásárolható, tehát csak a különbözetet kell csak kifizetned.

Hoffmann Ferencné Herbalife Jóformában - hatékony fogyás

Írd meg nekem nyugodtan a kérdéseidet! info(kukac)joformaban.hu

Nekem a
Te sikered a legfontosabb!

Több, mint 20 évnyi szakértői tapasztalatommal folyamatosan támogatlak, hogy tényleg elérd a célodat.


Emiatt ezen a weblapon termékeket nem tudsz vásárolni, a konzultációk során segítek, hogy biztosan a Neked való csomagot kezd el és tényleges eredményeid legyenek.

Hoffmann Ferencné Évi

hatékony és egészséges fogyás szakértője
"JóFormában - hatékony fogyás" Brand megálmodója
Herbalife vezető tanácsadó

VÁLASZD KI A HERBALIFE TÁPLÁLKOZÁSI CSOMAGODAT!

egészséges reggeli csomag

Egészséges reggeli
csomag

Egészséges, tápanyagdús reggeli, amelyet gyorsan el tudsz készíteni és segít könnyen fogyni vagy megtartani az alakodat.

alakformálás csomag

Alakformálás csomag

Szeretnél pár kilót fogyni vagy formálódni és egyben javítani az emésztéseden, puffadásodon egy rostdús egészséges reggelivel?

béltisztító csomag

Béltisztító csomag

Szeretnél több energiát, jobb emésztést egész nap?
Szeretnél kívül belül megújulni?

Ha szeretnél életmódot váltani, akkor ez az első lépés.

hatékony fogyás csomag Herbalife Jóformában

Hatékony fogyás csomag

Sokat szeretnél fogyni, mellette energikusabb is lennél, mindezt úgy, hogy az emésztéseden is javítanál?

Ügyfeleim egyik kedvence ez a csomag, ezzel igazán látványos lehet a változásod!

Szépség + Fogyás + Energia csomag (kollagénnel)

Komplex Exkluzív csomagunk kollagént is tartalmaz és azoknak a nöknek ajánljuk, akik feszesebb, formásabb alakot, gyönyörű bőrt, több energiát magas tápanyagbevitelt egyben akarják.

Garantálom, hogy ki fogsz virulni és el leszel árasztva bókokkal. 🙂

egészséges okos nasi

Okos nasi
(főétkezés helyett is,
több ízben)

Ezzel az egészséges nasival alacsony kalória mellett sok fehérjét és tápanyagot viszel be, kifejezetten jót teszel az egészségednek és a testúlyodnak azzal, ha lecseréled a chipset, müzli szeletet erre az okos nasira.


Miért a HerbAlife termékeket ajánLom
az ügyfeleimnek?

herbalife nutrition adatok
 • 1. Családom több generációja több, mint 20 éve fogyasztja és támogatja az egészségét a Herbalife termékekkel

 • 2. Herbalife Nutrition 40 éves nemzetközi cég, globálisan 95 országban van jelen, világszerte több millió fogyasztóval, rengeteg pozitív tapasztalattal, naponta 5.000.000+ elfogyasztott növényi fehérje shakekkel (https://iamherbalifenutrition.com/who-we-are/)
 •  
 • 3. Herbalife vállalalt világszerte magas minőségű, tudományosan alátámasztott összetételű termékeket gyárt és forgalmaz, amelyek segítenek a fogyasztóinak lefogyni, egészségesebben táplálkozni és energikusabbnak, fittebbnek lenni
 •  
 • 4. 2022-ben a Herbalife vállalatot az Euromonitor International független piackutató cégtől “A világ 1# egészség turmixa (health shake)” és “A 1# aktív életmódot támogató táplálkozási márkája” címet kapta. A Herbalife vállalat megőrizte a korábbi világelső helyét 4 másik Euromonitor kategóriában is, úgy, mint testsúlykontroll és egészség – jólét, valamint az 5. évben is vezető márkája lett a testsúlykontroll és érkezést helyettsítő termékek között. (https://iamherbalifenutrition.com/awards/#products)
 •  
 • 5. Herbalife 10 különböző laboratóriumban foglalkozik termékfejlesztéssel és kutatással, minőségellenőrzéssel, a laboratóriumok mind ISO 17025 minősítésűek, ezen felül a legfejlettebb technológiával gyártják a termékeiket
 •  
 • 6. Herbalife vállalat szerepet vállal a természetvédelemben és kiáll a gyermekéhezés ellen (https://iamherbalifenutrition.com/global-responsibility)
 •  
 • 7. Herbalife vállalat számtalan díjat tudhat magáénak világszerte (https://iamherbalifenutrition.com/awards/) ahogyan a termékei is többször nyertek díjat szintén több országban (https://iamherbalifenutrition.com/awards/#products)
Hoffmann Ferencné Herbalife Jóformában - hatékony fogyás

Hoffmann Ferencné Évi

hatékony és egészséges fogyás szakértője

“JóFormában – hatékony fogyás” Brand megálmodója

Herbalife vezető tanácsadó

Hívj: +36 70 273 99 51

Írj: info (kukac) joformaban.hu

Segítek Neked is lefogyni!