Téged is érdekelne egy rugalmas otthonról végezhető munka, amiben jól érzed magad?

Rólam

Hoffmann Ferencné Évi vagyok

Több, mint 20 éve segítek a fogyásban; már sok 1000 ügyfelem ismerte meg általam a hatékony és egészséges fogyás receptjét.

Kardiológiai szakasszisztensként láttam az egészségügyben, hogy az egészségünk megőrzésének egyetlen lehetősége, ha a kezünkbe vesszük az irányítást.

Legfontosabb egy egészséges és hosszú élethez: FOGYÁS, MOZGÁS és a MEGFELELŐ TÁPLÁLKOZÁS.

Hoffmann Ferencé Évi Herbalife vezető tanácsadó, hatékony fogyás szakértője


Kiket keresek a csapatomba?

otthonról végezhető munka


Miből áll az otthonról végezhető munka?

otthonról végezhető munka


Mikor nem való neked ez az
otthonról végezhető munka?


Hogyan támogatlak téged a csapatom tagjaként?

otthonról végezhető munka


Miért a HerbAlife termékeket ajánLom
az ügyfeleimnek?

herbalife nutrition adatok


csapatom visszajelzései rólam
és az otthonról végezhető munkáról

csapat

Azért szeretek Évivel dolgozni, mert rengeteget tanultam/tanulok tőle. Az Ő huszonpáréves tapasztalatát és tudását, amit átad nekünk, nem lehet sem tankönyvekből, sem különböző anyagokból megtanulni.

Segíti, támogatja a csapatot, valamint egyesével is bennünket. Bármilyen kérdéssel fordulhatok hozzá, mindig van ideje rám, számíthatok a segítségére. Példát mutat a kitartásával és szorgalmával.

Évi olyan nekem, mint egy anya: gondoskodó, figyelmes, szeretetteljes, mindemellett szabálykövető és betartató is egyben. Dicsér, motivál, tanácsol, korrigál.

A csapatunk a második családunk. Köszönöm neki mindazt, akivé válhattam a Herbalife által! Nélküle és a csapat nélkül nem tartanék itt. Nagyon hálás vagyok neki.

Solymosi Anita Herbalife vezető tanácsadó, csapattag

Mindig számíthatunk rá. Hatalmas tapasztalattal rendelkezik, a Herbalife minden csínja-bínja kisujjában van. Évi által biztos háttérrel rendelkezünk. Kezdőként is megambiztos lehettem, nem voltam egyedül, mert “ott volt mögöttem”, tanított, támogatott, pontosan tudtam, mit kell csinálni.

Jól működő oktatási rendszert alakított ki. Bármi kérdésünk van, segít nekünk, gyorsan válaszol, utánajár a dolgoknak. Úgy törödik velünk, mint egy “tyúkanyó”. Ha éppen “lent vagyunk”, képes felemelni minket, támogató szavaival, tanácsaival.

Kaszás Erzsébet Herbalife vezető tanácsadó, csapattag

 

Ha esetleg nehézségekbe ütközünk is, együtt mindig találunk kiutat. Szeretem azt is, benne, hogy igazi Vezető, aki mindenkit együtt akar magasabb szintre juttatni és nem csak a saját előmenetelére fókuszál.

Évi igazi csapatjátékos és csapatvezető is tudja, hogyan használja ki a csapatban a tagok kiemelkedő képességeit a csapat egészének javára.

Folyamatos konzultációkkal ad visszacsatolást az eddigi elért és a célul kitűzött eredményekről, kreatívan használ fel minden lehetőséget, ami az egész csapatot előmozdítja.

Kárpáti Ildikó Herbalife vezető tanácsadó, csapattag

 

2 kisgyermek anyukája vagyok, az elsődleges szempont a családdal töltött idő és ezt Évivel való munka és a Herbalife megadja nekem. Magam osztom be az időmet nyugodtabbak a körülmények és itt elismerik a munkámat.

Boldog kiegyensúlyozott életet élek.

10 évvel ezelőtt, amikor először találkoztunk Évivel. már akkor látta bennem a vezetőt, akkor én még neme is gondolkodtam ebben.

Évi tudja, hogy mit akar, de azt is látja, hogy mi mire vagyunk képesek. Kihozza mindenkiből a maximumot, azt az eredményet, amit el akarunk érni.

Metzné Dr. Darabos Orsolya Herbalife vezető tanácsadó, csapattag

 

Hoffmann Ferencné Herbalife Jóformában - hatékony fogyás

Hoffmann Ferencné Évi

hatékony és egészséges fogyás szakértője

“JóFormában – hatékony fogyás” Brand megálmodója

Herbalife vezető tanácsadó

Hívj: +36 70 273 99 51

Írj: info (kukac) joformaban.hu

Segítek Neked is lefogyni!