Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.

A könnyen alkalmazható étrend-kiegészítőktől a testsúlykontroll programon át a természetes szépségápolásig a Herbalife termékei az Ön életét is megváltoztathatják. Olvasson el néhány – a Herbalife Today Magazinban közzétett – inspiráló, egészségtől vibráló sikertörténetet, és ismerje meg az elérhető eredményeket! *

“Életünk következő hat éve ugyanúgy fog eltelni, mint az előző hat, ha mi magunk nem változunk meg.”

A Herbalife több száz sporteseményt, csapatot, és világszínvonalú sportolót szponzorál világszerte, számtalan élsportoló használja a Herbalife termékeket. 

Cristiano Ronaldo

“Fiatalabb koromban nem foglalkoztam a táplálkozással, az egészséges ételek fogyasztásával vagy szervezetem megfelelő hidratálásával. Csak a játék és a sport élvezete izgatott. 17 éves korom körül kezdtem észrevenni, hogy a teljesítményem szempontjából mennyire fontos a megfelelő táplálkozás. Már egy ideje ismertem a Herbalife-ot, és nem véletlenül kerültem partneri viszonyba a céggel. A vállalat 100%-osan a táplálkozásnak szenteli magát. Profik, tisztességesek és a személyes táplálkozási igényeimnek és céljaimnak megfelelő szakértői tanácsokkal látnak el. Véleményem szerint a világ legfontosabb táplálkozással foglalkozó vállalatai közé tartoznak. Hiszek a Herbalife-ban. Fantasztikus megtiszteltetés számomra, hogy a partnereik között lehetek. Szerintem a Herbalife kivételes termékeket kínál, fogyasztásuk előnyt jelent a sportolók számára… A Herbalife termékeket azért használom, hogy bevigyem a megfelelő tápanyagokat, amire szükségem van az izmok visszaépítéséhez, és a regenerálódás felgyorsításához. Ha nem építem vissza, amit elveszítek a sportolás közben, akkor érzem, hogy a következő nap a testem nem működik olyan hatékonyan.”

Hoffmann Ferenc

Mindig nagyon sovány voltam, soha semmitől nem tudtam hízni, pedig mindig a legjobb falatokat kaptam gyerek koromban is. Sajnos édesanyámtól tüdő gyengeséget örököltem, amit az orvosok emphysemának mondanak. Sajnos volt egy spontán PTX-em amivel heteket töltöttem a tüdőosztályon. Semmilyen terápiát nem írtak elő, nem tudtak mit adni erre a betegségre. Nem volt rózsás a helyzetem, de ezzel még nem ért véget a betegségeim sora. 2001 márciusában köhögési rohamra ébredtem. Kb. fél évig vizsgáltak az orvosok és nem jöttek rá mi a problémám. Mindenki megfázásra gyanakodott, ami nem akar megfelelően gyógyulni. Rengeteg antibiotikumot, köptetőt, majd steroidot kaptam , de nem lettem jobban és a mellékhatások bizony nem kerültek el. Már a depresszió is felütötte a fejét, úgy gondoltam itt a vég. Mosdóson végre kimondták hogy az allergiás- asthma egyik formájával küszködöm. Rengeteg szívókát, fújókát, köptetőt egyéb gyógyszereket kaptam, kicsit javultak a panaszaim, de nem volt az igazi. Akkor döbbentettek rá az orvosok, hogy beteg ember vagyok, és életem végéig gyógyszereken kell éljek.

Nem nagyon tudtam elfogadni a helyzetet, de mit tehettem volna. 2001. augusztusában hallottunk egy természetes élelmiszerről, ami napi szinten táplál és méregtelenít. Egészség megőrzésre, testsúly növelésre is használják az emberek. Úgy éreztem erre nekem szükségem van. Fél év alatt 8 kg-ot híztam, de nem zsírban, izomzatom lett, ott is ahol, kevés volt. 2 év alatt teljesen tünet, panasz és gyógyszermentes lettem, energikus vagyok, jól tudok aludni és nem érzem hogy jövő hónapban 50 éveses leszek. Csak javasolni tudom mindenkinek aki egészségesen akarja élni az életét. Nekem 6 éve minden reggel ez a reggelim, megiszom a shakemet, megeszem a hozzá tartozó “bogyókat” és úgy élem az életem, ahogy Én akarom, és nem ahogy a betegség diktálja.

Hoffmann Mónika

Először nem akartam fogyasztani a Herbalife termékeket, de sorban hallottam a jó tapasztalatokat, így gondoltam mit veszíthetek, kipróbálom én is! Egészségesnek gondoltam magam, pedig nem így volt! Gyermek korom óta voltak egészségügyi problémáim a hiányos táplálkozásból adódóan. Elkezdtem fogyasztani napi rendszerességel a Herbalife termékeit, és 1 hét termékfogyasztás után megszűntek a egészségügyi gondjaim. Köszönöm szépen NAGYON jól érzem magam!

Berentés Tamás

Gépészmérnökként dolgozom Budapesten, szabadidőmben sportolok, kirándulok. Mindig figyeltem arra, hogy egészségesen éljek. A tápanyagban, vitaminokban, rostban és fehérjében gazdag táplálkozás mellett fontos szerepet töltött be az életemben a sport. Az egyetemi tanulmányaim alatt ismerkedtem meg a Herbalife termékcsaláddal. A termékek lehetővé tették, hogy az igen fárasztó, sokszor éjszakába nyúló tanulás könnyebben, hatékonyabban menjen. A vizsgaidőszakokban kiemelkedően nagy segítséget nyújtott, hiszen amellett, hogy a szervezetem megkapta a szükséges tápanyagokat, segített a heteken át tartó koncentrációban és az elengedhetetlen, pihentető alvásban. A termék egyetlen, nem várt mellékhatása az volt, hogy tünetmentessé tette a nyáron rendszeresen felbukkanó allergiámat. Ma már a jó életminőség fenntartása érdekében fogyasztom, a fővárosi élet és a munkahelyi teljesítménykényszer okozta stresszel szembeni ellenállásomat ezekkel a termékekkel erősítem napról napra.

Hegyi Tamásné Ildikó

2004. októberében találkoztam a Herbalife alakformáló programmal. 3,5 hónap alatt lefogytam 30 kg-ot éhezés, szenvedés nélkül. Ajándékba kaptam a jó közérzetemet, kicsattanó energiámat, de közben megszűnt a fejfájásom, és normalizálódott a magas vérnyomásom is, amire már gyógyszert kellett szednem. A legcsodálatosabb hogy gyermekeimnél jelentős egészségi változás következett be. Évek óta tartó súlyos bélrendszeri problémák szűntek meg , amivel gyakran voltunk a kórház látogatói. Köszönjük a Herbalife-nak hogy végre egészségesen élhetünk!

Pálinkás Anita

Tolna megyei kis faluban élek. Óvónőként dolgoztam, de jelenleg GYED-en vagyok a 7 hónapos kisfiammal. 2004. márciusában találkoztam a Herbalife-val először, akkor még nem érdekelt semmi más csak a fogyás, hiszen 88 kg volt a súlyom és ezen szerettem volna változtatni. Ami hála a Herbalife-nak sikerült is, 3 hónap alatt lefogytam 20-kg-ot. Ezt az eredményt sikerült is tartanom 2 éven keresztül. 2006-ban kiderült, hogy kisbabát várok. Azonnal letettem a cigarettát. Ez idő alatt is fontos volt szervezetem számára a megfelelő tápanyag pótlása, hogy egészségesek maradjunk. Jelenleg azon dolgozom, hogy a terhesség alatt felszedett pár kiló eltűnjön. Tudom hogy a Herbalife-va újra elfogom érni kitűzött célomat, és meg is  tudom tartani. 2007. január 5-én megszületett a kisfiam. A terhességem alatt semmi féle problémánk nem volt. Elmondhatom, hogy egészségesek vagyunk, és azért hogy ez így is maradjon továbbra is Herbalife fogyasztók maradunk!

Barabás Zoltán

Munkát kerestem, így találkoztam a Herbalife termékcsaláddal. Hamar rájöttem, hogy nekem is nagyon nagy szükségem van rá, hiszen sok egészségügyi problémám volt. Túl magas volt a zsírszázalékom, túlsúlyos voltam. Komoly emésztési gondjaim, szorulásom volt, a sok savam, a puffadások már naponta kínoztak. Alacsony volt a vérnyomásom, az izületeim fájtak, fáradékony és időnként kimerült voltam. Így Én is elkezdtem a Herbalife termékek fogyasztását. Több mint két éve fogyasztom a termékeket, lassan megszűntek az egészségügyi problémáim, nem puffadtam, végre nem volt sok a savam, nem fájtak az izületeim,  és tele vagyok energiával.A buszon most már nem alszom el, mint a többi fiatal. E mellett ajándékként lefogytam 28 kg-ot 5 hónap alatt, éhezés, szenvedés nélkül, és a súlyom azóta is tartom. Nagyon jól érzem magam, és továbbra is fogyasztom a Herbalife termékeit, hisz a jó eredményeimet csak így tudom megőrizni.

Stumpf Károlyné Erzsike és Stumpf Károly

Férjemmel 4 éven keresztül szerettünk volna gyereket. Egy év után elmentem a nőgyógyászhoz, aki felírt nekem egy tablettát. Mivel nem estem teherbe, beutaltak a női klinikára, kivizsgálásra, de semmi problémát nem találtak nálam. 1993 tavaszán azt mondta az orvosom, hogy sajnos megállt a tudomány, többet tenni nem tudnak. Lombikbébit nem akartunk, ezért az örökbefogadást ajánlották. Ettől kezdve semmiféle gyógyszert nem szedtem. Kb. fél év múlva fogyókúrára, kezdtük el enni a Herbalife táplálék-kiegészítőt mind a ketten a férjemmel. Én három hónap alatt lefogytam 9 kg-ot, férjem 4 hónap alatt 13 kg-ot. Ezután sem hagytuk abba, napi egyszer megittuk a shake italt, mivel éreztük a jó hatását. (Az elért súlyunkat több mint 14 év után is tartjuk ennek köszönhetően.) A Herbalife úgy felerősítette az immunrendszerem, hogy öt hónapos fogyasztás után terhes lettem. Terhességem alatt is végig fogyasztottam, és a mai napig is ezt tesszük. 1994 augusztusában megszületett a kisfiunk, majd 1999-ben egy kisleányunk.

Koller Mártonné

Idős korra minden ember szervezete elhasználódik, csak rajtunk múlik, hogy odafigyeléssel pótoljuk a szervezetnek azokat az anyagokat, amik az egészséges öregkort biztosítják. Hét hónapja kezdtem el szedni a Herbalife termékeit: Tápláló Shake Italport, Herbalifelinet, Herbalife Multivitamin Komplexet, Herbalife Rost tablettát Amióta fogyasztom a Herbalife alapprogramját és a kiegészítőket, azóta gondjaim szinte teljesen rendeződtek. Energikusabb lettem, jól tudok aludni, amit eltervezek reggel, azt megtudom valósítani estig. Vissza nyertem jó hangulatomat. Amióta kellő mennyiségű élelmi rostot fogyasztok, sav problémám is megszűnt. A napomat a multivitamin komplex készítménnyel, a herbalifelinenal, és egy pohár ízletes shake itallal kezdem, ami a megfelelő energiával és a kálciummal és a legjobb tápanyaggal látja el testemet. A szépségápoló termékeket is kipróbáltam, és a nagyon jó tapasztalat után folyamatos használója lettem.

Érzem, hogy frissebb, puhább, és feszesebb lett a bőröm, jó érzés, hogy nem száraz, és nem húzódik, levegőzik a megfelelő táplálás mellett. Nem fogyókúrázom, hisz egészség megőrző programot állított be tanácsadóm számomra, és mégis sikerült 6 kilótól megszabadulnom, aminek nagyon örülök. A közérzetem nagyon jó, nem vagyok fáradékony, hangulatom kiváló. Köszönöm a Herbalife-nak, jól érzem magam!

Hederics Krisztina

2007. márciusában találkoztam ezzel a lehetőséggel. Elsősorban munkát, másodállást kerestem, de annál sokkal többet kaptam. Március 30-án írtam alá az együttműködési szerződést. Kissé túlsúlyos voltam, és mivel sportoltam, ez gondot jelentett a teljesítésben. Sokszor voltam fáradt és kimerült, és már nem volt erőm az edzéseken futni a 12 órás munka után. 2006. decemberében ráadásul légzésnehézségem kezdett kialakulni. Az edzések után sípoló és búgó hangot adtam ki, ami mára már a múlté. A tüdőgyógyász által felírt gyógyszereket április közepéig szedtem. Közben a hónap elejétől elkezdtem fogyasztani a termékeket, elsősorban fogyási szándékkal. 11 nap alatt 3kg 30 dkg-tól sikerült megszabadulni az alapprogram segítségével.

A szponzorom javaslatára beépítettük a vegetace nevű tbl-át is a napi étkezésbe 2 alkalommal. Röviddel ezek után visszamentem az orvoshoz és elmondtam neki, hogy jól érzem magam, és nem fogom szedni az általa felírt gyógyszereket. Miután kértem, hogy vizsgáljon meg, elmondta, hogy már nem hall a tüdőm felett sípolást, és a légzésfunkciós eredményem is 100%-os lett. Azóta nem szedek gyógyszert, augusztus végéig 10kg –ot fogytam, a combomról 13cm, a csípőmről, pedig 16cm ment le. A súlyomat tartom máig is, sokkal energikusabb vagyok a mindennapokban, a sportban pedig kimondottan. Jól érzem magam a bőrömben, és elégedett vagyok a külsőmmel, mintha újjászülettem volna. A Herbalife-al meg is tudom tartani ezért továbbra is fogyasztó maradok.

Balázs Sándor

2004 májusban kezdtem el fogyasztani a Herbalife termékeket. Túlsúlyosan, stresszes munkakörben dolgoztam. Lefogytam 18 kg-ot, megszűntek a túlsúlyból adódó problémáim és már több mint 3 éve sikeresen tartom súlyomat.

Balázs Sándorné

2004 májusában, egy bemutatón ismerkedtem meg a lehetőséggel és azonnal eldöntöttem, hogy ezzel a módszerrel megpróbálom a testsúlycsökkentést. 29 kg-tól szabadultam meg a Herbalife testsúly-kontrol programot követve. Jól érzem magam, a túlsúlyból adódó egészségügyi problémáim fokozatosan rendeződtek.

Deliné Nagy Erika

12 éve élek férjemmel, Ő vállalkozóként dolgozik 20 éve. A gazdasági, társadalmi változások minket sem hagytak érintetlenül. A sok éve tartó stressz, a túlhajszoltság és az erős gyermekakarás között keresendő az ok hogy 10 évig nem lett gyermekünk. 2000-ben megtörtént a csoda, megszületett Dusán fiam aki lombik béby. Nagy öröm és boldogság volt az egész családnak. Az igazi csoda azonban 4 évvel később érkezett, mikor Szonja lányommal lettem terhes, minden beavatkozás nélkül. Sajnos nagyon keveset tudtam pihenni, magammal foglalkozni. Akkor ajánlotta fel egy régi kedves tanítványom édesanyja a segítségét, hogy fizikai erőnlétem visszakapjam, és szervezetem a legoptimálisabb környezet lehessen születendő gyermekem számára. Tudatosította bennem, hogy az egészség szinte egyet jelent az egészséges táplálkozással. Elkezdtem a Herbalife Jó közérzet programját fogyasztani. A komplex vitamin hízlaló mellékhatás nélkül töltött fel kellő energiával, miközben a shake komplex tápanyagai ellátták szervezetünket, és óvták bélrendszerünket. Mindkettőnk szervezete megkapta mind azt, amire szükségünk volt. Nem híztam el, a gyermekem is ideális súllyal született. Hasfájós babaként megint segített nekünk a Herbalife és nagyon rövid időn belül megszabadultunk ettől a kellemetlenségtől. A szoptatás ideje alatt is fogyasztottam a termékeket, így sokkal könnyebb dolgom volt a két kicsi gyermek mellett. Ezt a nehéz időszakot energiával telve tudtam elvégezni. A későbbiekben sajnos szembesülnöm kellet egy igen kellemetlen: Rainaud syndróma nevű betegséggel. A kezeimben lévő kis erek idegi zavara ez. Jelenleg az orvos tudomány nem igen tud ezzel mit kezdeni. Tünetei: az ujjak elfehéredése és duzzanata, ami rendkívül kellemetlen. A Herbalife Nobel díjas tudósa által létrehozott Niteworks nevű terméke segített a tüneteket csökkenteni, mivel a kezemben lévő kis erekben jobb keringést biztosít. Nemrégiben a Herbalife kozmetikai termékeivel is megismerkedtem. A bőröm extra érzékeny, száraz és vízhiányos. Sok-sok pénzt költöttem már a megfelelő kozmetikum felkutatására, kipróbálására. Tanácsadóm ajándék kezelésben részesített, így plusz költségek nélkül győződhettem meg jótékony hatásukról. Már nem kell próbálkoznom. A Herbalife ebben is a „LEG-LEG” Imádom! Javaslom próbálja ki mindenki, aki érezni szeretné, hogy a bőre él, lélegzik, és napról napra megújul. Több ez a termék család, mint bőrápoló szer, igazi táplálást végez minden nap. A Herbalife az életünk részévé vált az elmúlt 5 évben. Másképpen gondolkozunk, táplálkozunk, mert számunkra az egészség egyet jelent az egészséges táplálkozással.

Joós Csaba

1995 óta krónikus hasnyálmirigy-gyulladásban szenvedek. Nagy fájdalmaim voltak, szigorú diéta és gyógyszerek mellett is minden tavasszal és ősszel kórházba kerültem. Napokig csak infúzión éltem. Utáltam enni, mert attól rettegtem, hogy ismét fájdalmaim lesznek. 25 kg-t lefogytam.

Hangulatom egyre romlott. 2004.januárjában el kezdtem fogyasztani a Herbalife termékeket. Azóta nem voltam kórházban. Visszahíztam az elvesztett kilókat és sokkal jobban érzem magam.

Egyre többféle ételt tudok fogyasztani diétámon belül. Ismét tudok örülni és köszönöm szépen, jól vagyok.

Joósné Vajda Renáta

Láttam a férjem esetében, hogy milyen sokat segített a Herbalife, megváltoztatta nem csak a párom, hanem az egész családunk életét. Másoknak is szeretnék segíteni és hitelességem érdekében én is elkezdtem használni a termékeket, kozmetikai szereket.

Egészségesnek gondoltam magam, igaz kicsit alacsony volt a vérnyomásom és kissé vérszegény is voltam.

Azóta fittebbnek, energikusabbnak érzem magam. Szebb lett a bőröm és az alakom is formálódott a kritikus helyeken. Összességében jobban érzi magát az egész családom.

Köszönjük HERBALIFE!

Zsókné Geisz Mária

Nagymányokon élek. 2008. júniusában ismertem meg a Herbalife termékcsaládot egy kozmetikai kezelés kapcsán, amivel megajándékoztak. Elkezdtem használni a kozmetikai termékeket, mivel foltos és ráncos volt a bőröm. Régi problémám, hogy zsibbadtak a karjaim, külömböző kezeléseket kaptam rá. Sokszor éjszaka nem tudtam hova rakni  a karjaimat a kellemetlen érzéstől.Az orvos sokadik próbálkozásnál könyökeimbe injekcíókat javasolt, amit meg is kaptam, a zsibbadás mégis maradt. Sok mindent próbáltam már, gondoltam a Herbalife-t sem hagyom ki, hátha jobb lesz. 2 hét termék fogyasztás után panaszaim csökkentek, és 2 hónap után szinte teljesen panaszmentes lettem. Mai napig fogyasztom a Herbalife termékeket és nem kívánom abbahagyni, hisz tudom hogy a jó eredményeimet ennek köszönhetem. Nekem nem kellett fogyni de így is fogytam 2 kg és formálódtam. Megszünt a melegfront érzékenységem, és nincs többé fejfájásom. A kozmetikai termék családnak köszönhetem, hogy a foltok elhalványodtak, a bőröm simább és szebb lett. Köszönöm a Herbalifnak hogy egészségesebben és szebb bőrrel élhetek.

Pécsi Ferencné

51 éves vagyok és Bonyhádon élek. Sok évvel ezelőtt fogyasztottam már a Herbalife termékeit, hogy több energiám legyen. Akkor is nagyon jó hatása volt számomra. 2011 nyarán találkoztam egy régi osztálytársammal vásárlás közben, és beszélgetés alkalmával felkínált számomra egy Test analízist. Örömmel elfogadtam, mert több dologgal próbálkoztam eredménytelenül. Mindig fáradtan ébredtem, nem volt napközben energiám, nem tudtam a munkámra figyelni és a súlyom egyre több lett. Minden fájt, Állandóan nassoltam volna valamit, ami még inkább súly többletet eredményezet. Magas vérnyomásomra és magas koleszterinre gyógyszereket szedtem. Elkezdtem fogyasztani a termékeket és rövid időn belül éreztem a változást. Jól tudtam aludni, pihenten ébredtem és az egész napom energikus lett.

Munka közben mindenre oda tudok figyelni, ami nagyon fontos, hisz postán dolgozom. Fontos volt számomra hogy a tanácsadás mellett állandó kontrollban történt mindez. A gyógyszerekre ma már nincs szükségem és az eredményeim nagyon jók. A rendszeres támogatás és tanácsadás segítségével 35 kg-al cipelek kevesebbet. Nagyon jó érzés. Folytatom a programot, hogy meg tudjam őrizni a jó eredményeket, és még javítani tudjak rajta. Elvégeztem egy Életmód és Táplálkozás iskolát, hogy még sokáig tudjak családommal minőségben élni és így még komoly kedvezményekhez is jutottam. Az életem megváltozott, köszönöm a Herbalife-nek hogy segített nekem. Egy Test analízis semmibe nem kerül, de látva az eredményeket, biztosan sokan változtatnának, csak javasolni tudom.

Kirchné Máté Réka

Egészségkampány keretében hallottam először a Herbalife-ról, 2010 augusztusában. Egészségügyi problémáim nem voltak, de volt rajtam 5 kg súlyfelesleg és zavart, hogy sportolással sem tudok megszabadulni tőle. Akkor kezdtem el fogyasztani a shake-et, a rostot és a multivitamint. Három hónap alatt 9 kg-ot és sok centit fogytam, addig 44-es, azóta 36-38-as ruhákat hordok. Még több lett az energiám, reggelente pedig könnyen ébredek. Egy évvel később a Herbalife kozmetikai termékeit is elkezdtem használni, és az addig vízhiányos arcbőröm puha tapintású lett. Szerettem volna kedvezményesen vásárolni a termékeket, hogy a családom tagjait is egészségesnek és fittnek lássam, ezért elvégeztem az Alaptréninget, így 2010 szeptemberében Független Herbalife Tanácsadó lettem, és már 25%-os kedvezménnyel vásároltam. 2011 októberétől pedig 50%-os kedvezménnyel vásárolom a Herbalife termékeket, miközben egyre több embernek tudtam már segíteni egészségügyi problémái helyreállításában – a Herbalife termékeinek köszönhetően a megfelelő tápanyagokkal.

Werbné Andrea

Mecseknádasdon élek. 8 hónapja ismertem meg a Herbalife termékeit, testvérem által. Láttam, hogy jó eredményeket ért el, de először ellen álltam, nem fogadtam el a segítségét. Az orvosom javasolta, hogy szedjek vitamint, mert gyenge az immunrendszerem. Én csak azt akartam először elfogadni. Rendetlen szívdobogással, és allergiákkal is küzdöttem, amire az orvos gyógyszereket javasolt rendszeres használtra. Folyton fáradtnak és kimerültnek éreztem magam. Sajnos túlsúlyom is volt. Lábaim visszeresek lettek. Hiába sportoltam és diétáztam mégsem tudtam fogyni. Sajnos többféle ételre és lisztre is mutattak ki allergiát, ami komoly emésztési panaszokat és rosszulléteket okozott időnkét. Mára már 10 kg fogytam, elhagyhattam orvosi javaslatra a gyógyszereket. Az állandó puffadás és rosszullétek megszűntek. Tele vagyok energiával. Nagyon örülök, hogy megismertem a Herbalife jótékony hatását.

Gyermekeim sportolnak, és nagyon örülök, hogy az egész családom egészséges táplálékot fogyaszt a Herbalife termékeivel. Elvégeztem egy egészséges Táplálkozás és Életmód iskolát, hogy még többet tudjak segíteni családomnak és másoknak, így komoly kedvezményekhez és előnyökhöz is jutottam.

Daniné Dani Erzsébet

Kakasdon élek. Régóta figyeltem, hogy egy közeli rokonom, mennyire fitt, jól néz ki és mindig mosolyog. Megkérdeztem tőle mit csinál, mert Én is így akarok kinézni és jól akarom érezni magam. Elmondta, hogy a Herbalife termékeit fogyasztja, és ha szeretném, tud nekem segíteni. Akkoriban roppant fáradtnak éreztem magam már reggel, migrének gyötörtek és rossz volt az emésztésem, puffadtam és ingerlékeny voltam. A kikérdezés alkalmával kiderült, hogy nagyon rossz szokásaim vannak. Tanácsadóm javaslatát az életmódra és a táplálkozásra elfogadtam és elkezdtem a Herbalife termékeit is fogyasztani.

Rostot, Shaket és a multivitamint. Sokkal több vizet kezdtem inni, rozskenyeret fogyasztunk, és több zöldséget és gyümölcsöt eszünk azóta. Odafigyelek, hogy mit és mivel főzök. Nem a kávé az, amit reggel először elfogyasztok, hanem a rost tabletta! Pár nap után, kiegyensúlyozottabb lettem, frissebben ébredtem, több lett az energiám, és a fogyás is szépen elindult. Csak pár kilót akartam fogyni, mert úszógumi volt a derekamon, amit nagyon utáltam. 3-4 hónap után elértem a jó közérzetet, az alakom végre olyan volt, amire vágytam és az emésztési gondjaim és a fejfájásom eltűnt. Úgy gondoltam, hogy abbahagyom, mert elértem célomat, és drágálltam is a termékeket. Tanácsadóm felhívta a figyelmemet, hogy kedvezményes fogyasztásra is lehetőség van, ha elvégzek egy Egészséges Életmód és táplálkozás iskolát. Rövid idő után rájöttem, hogy a régi szokásokkal és táplálkozással, nagyon hamar visszakapom a problémáimat, ezért újból megkerestem, és kértem, hogy hozzon közvetlen kapcsolatba a Herbalife céggel, mert hosszú távon szeretném családommal fogyasztani a Herbalife termékeit. Elvégeztem az Életmód és táplálkozás iskolát, megszereztem a kedvezményt. 

Amire nem számítottam, nem csak a családomnak, hanem másoknak is tudok így segíteni. Azoknak, akik kérik ezt tőlem, így a környezetemben is egészségesen és energikusan tudnak élni az ismerőseim. 1,5 éve ismerkedtem meg a Herbalife termékeivel. Egy éve vagyok Herbalife tanácsadó, eltűnt az úszógumim, elfelejthettem a migrénes fejfájásokat, az emésztési gondokat, fittnek és egészségesnek érzem magam. Használom a kozmetikai termékeket is, azóta a bőröm, puha lett és visszakapta egészséges fényét. Családom minden tagja fogyasztja a Herbalife termékeit és természetesen életmódunk is gyökeresen megváltozott. Nincs kedvenc termékem, mert nekem az összesre szükségem van, ma már inkább erre költünk, hogy egészségesek maradjunk. Gyermekeim is nagyon szeretik. Fiam sportol, lányomnál tömeget növelünk, hisz nagyon vékony volt.  Férjem mindenben támogat és elfogadja a tanácsaimat. Egy egészséges reggelit fogyasztunk minden reggel, ami hosszan tartó energiát biztosít az egész családomnak. A Herbalife lehetőséget adott egy jobb élet minőségre és így meg tudjuk őrizni azt, ami a legértékesebb, az egészségünket. Hálásan köszönöm!

A fenti eredmények nem tipikusak, az egyéni eredmények ettől eltérhetnek.

A Herbalife termékek csak kalóriaszegény diéta részeként segítik elő a testsúlykontrollt. Az elérhető jövedelem pedig függ az üzletre fordított időtől és energiától, valamint a rendszerben részt vevő személyek számától.