Hoffmann Ferencné vagyok, Bonyhádon élek, 2 gyermekem és két kis unokám van.  Az egészségügyben dolgoztam, kardiológiai szakasszisztensként, és melléktevékenységet kerestem. Felajánlottak egy lehetőséget, miszerint segíthetek azoknak az embereknek, akik karcsúbban és egészségesebben akarnak élni. Tudtam, hogy sok embernekóriási szüksége van a megfelelő tanácsokra, hiszen nagyon sok túlsúlyos, és hiányosan táplálkozó ember van.

Azt javasolták, hogy szerezzek saját tapasztalatot a termék fogyasztással. Gyorsan jöttek a változások: Nem dagadt be a cipőbe a lábam, nagyon jól tudtam aludni végre, kipihenten ébredtem, és egyre kevesebb alvásra volt szükségem. Megváltozott az alakom és egyre több lett az energiám. Komoly bélrendszeri gondjaim voltak, legalább 30 éve, puffadás, szorulás, néha hasmenés, nagyon sok savam volt, nem tudtam megenni a gyümölcsöket, a salátákat, kelt tésztákat, mert kellemetlen panaszaim voltak. Időnként iszonyatos fejgörcsök is gyötörtek. Volt egy műtétem, ami után hideg front esetén rendszeresen komoly fájdalmak kínoztak és csak fekvéssel, gyógyszerrel lehetett csillapítani a fájdalmaimat. Zsíros arcbőröm van, és szinte mindig voltak piros pöttyök, pattanások, amiket nehezen toleráltam. Rendszeresen kezeltem a bőrömet, hisz szerettem volna, hogy szép legyen. 

Úgy gondoltam, hogy ezekkel a problémákkal együtt kell élnem. Hála a Herbalife-nak, 1 hét termékfogyasztás után kezdtek megszűnni a hiányos táplálkozásból adódó problémáim.Visszakaptam a régi énemet, vitalitásomat. Az sem utolsó szempont, hogy azóta is megtudtam őrizni a súlyomat és az alakomat.

2001 óta minden nap a Herbalife termékeit fogyasztom reggelire, nem vagyok hajlandó lemondani arról az életminőségről, amit nyújtanak számomra. Külsőleg és belsőleg egyaránt. A kozmetikai termékcsalád maximálisan hozza az eredményeket számomra, és végre olyan a bőröm, amilyenre mindig is vágytam.

A Herbalife termékcsaláddal pénzt akartam keresni! Meg akartam duplázni a jövedelmem, de sokkal fontosabb dolgot találtam: az EGÉSZSÉGET, ami állítólag drága. Az emberek többsége mégis inkább a betegségére költ, mint az egészsége megőrzésére. Mindig is tudtam, hogy nekünk kell tenni azért, hogy jobb életünk legyen, senki nem fogja a gondjainkat megoldani, csak mi magunk. Legyen akár az egészségről, akár az anyagiakról szó.

Mivel jobb életet szántam a családomnak, így a tettek mezejére léptem, és az életünk gyökeresen megváltozott. Az üzletet 2001-ben kezdtem el, nagyon jó eredményekkel. Fogyasztóim létszáma folyamatosan nőtt, az elégedett fogyasztóim továbbajánlásainak köszönhetően, szükséges volt a váltás. 2 évig melléktevékenységben dolgoztam, majd 25 éves alkalmazotti jogviszony után ott hagytam a „jól fizető egészségügyi pályát” és főállású vállalkozóként kezdtem dolgozni. Nagyon örülök, hogy meghoztam ezt a döntést, és nem hagytam magam lebeszélni. 

Életem egyik legjobb döntését hoztam. Annyit dolgozom, amennyit akarok, nem diktál senki, a magam ura vagyok. Végre igazi értelmét látom a munkámnak, és nem félek a jövőtől. Fogyasztóim hálásak, üzlettársaim sikeresek, a hálózatom lendületesen növekszik. Természetesen továbbra is mindent megteszek, hogy a kitűzött eredményeket a hozzám fordulók elérjék..

Folyamatosan magas teljesítménnyel büszkélkedhetem. Több alkalommal megkaptam a legjobb hálózatépítő és legjobb értékesítő díjat, közöttük a Herbalife Oscar díjait is. A kitartó és elkötelezett munkám eredményeként egyre többen csatlakoznak hozzám, akik kihasználják a Herbalife nyújtotta csodás lehetőséget. Saját csapatom szépen növekszik, igyekszem olyan embereket vonzani, akik hozzám hasonlóan elhivatottan, felelősségtudattal akarnak segíteni másoknak.

A jólétet és az egészséges életet életünk végéig szeretnénk élvezni. Ez egy olyan szakma, amivel képesek vagyunk megváltoztatni az emberek életét. Az egészséges táplálkozás egy életre szól. Aki hozzánk fordul segítségért, az sokáig akar jó alakkal, minőségben élni! Nem hagyhatjuk cserben Őket!

Üzlettársaim céljai számomra nagyon fontosak. És ezek nem csak nagy szavak! Mindent megteszek, hogy sikeresek legyenek abban az üzletben, amit megtanítottam nekik. Ha kíváncsivá tettem, és elhivatottnak érzi magát arra, hogy megváltoztassa az emberek életét, akkor várom csapatomba. Vegye fel velem a kapcsolatot. Hívjon vagy írjon most! És hogy megéri-e: Biztos lehet benne! A részleteket megtudhatja, ha felveszi velem a kapcsolatot!