Miért kezdtem Üzletet és Herbalife hálózatot építeni? – 1. rész

Az ok egyszerű, pénzt akartam keresni. Egészségügyben dolgoztam, és a jövedelmem igen alacsony volt.

Tudni kell, hogy nagyon szerettem a munkámat, szerettem, és szeretek a mai napig emberekkel foglalkozni, segíteni. Az is jó lett volna akkor, ha több időm és több pénzem van, szebb dolgokra, utazásra, szép ruhára, cipőre, táskára, autóra, és még sok egyébre vágytam.

A legfőbb problémám akkor a csekkek befizetése, és a gyerekeim iskoláztatása, a mindennapi  legszükségesebb dolgok megvásárlása volt.

Sokat gondolkodtam, hogyan tudnék pénzt keresni, hogy jobb életünk legyen. Sokan elfogadják a helyzetüket, és beletörődnek, mert úgy gondolják, ennél nem juthat több számukra. Ez nem így van.

Több iskolát kijártam,  viszont semmit nem hallottam arról, hogy ha jobb életet szeretnék, több pénzre vágyom, akkor meg kell tanulnom bizonyos dolgokat.

Arra is rá jöttem, hogy ezeket a dolgokat nem tanítják iskolákban. Azt sem, hogy hogyan viszonyuljunk a pénzhez.

Sőt, a szüleinktől sem tudhatjuk meg ezeket az információkat. Hiszen ők is mintákat követnek, amit láttak és hallottak. 

Ma már tudom a válaszokat, és a hálózatomban lévőknek nagy boldogsággal át is adom azt.

Mit kell megtanulni? Egy csomó érdekes, és hasznos dolgot, amivel sikeresek, hatékonyak, eredményesek, és persze boldogok lehetünk.

  1. A lehetőségeket észrevenni
  2. Személyiséget fejleszteni
  3. Minőségi szolgáltatást nyújtani
  4. Pénzt keresni úgy, hogy nem rokkanunk bele
  5. Hogyan viszonyuljunk a pénzhez
  6. Az akarom és a szeretném között, mi a különbség

Természetesen a sornak itt még nincs vége, de kezdésre ez is épp elég.

Kezdjük a lehetőségekkel. Bizonyára mindenki hallotta ezt a mondást, hogy a „téma az utcán hever”.  Nyugodtan mondhatjuk ezt a lehetőségekre is.

Hogyan találtam meg Én a lehetőséget? Úgy, hogy akartam!!! Bizony, a lehetőséget akarnod kell. Hívnod kell magadhoz teljes szívvel. Meg kell fogalmazni a fejedben és a szívedben. Amikor valaki sokat foglalkozik egy lehetőség gondolatával, mint Én, azt veszi észre, hogy hopp, egyszer csak ott van.

Ha nem akarsz valamit igazán, csak jó lenne, az nem segít neked, sőt hátráltatja a lehetőség érkezését.

Ezért ha jobb életet akarsz, és tenni is hajlandó vagy érte,  akkor megérkezik  a kellő pillanatban. A dolgokat nem érdemes siettetni. Inkább arra kell figyelni, hogy mit teremtünk gondolatainkkal. Ha ezt gyakorlod, akkor lehetőségek sora kínálkozik üzleted építése során. Nem muszáj elfogadni amit írok, de az biztos hogy nekem segített.

A cikk folytatását itt találod.