Immunrendszer védelme / Célzott megoldások

Egészséges immunrendszer
Mit tehetünk a vírusos megbetegedés ellen?

Minden ember szeretne egészségesen betegségek nélkül élni. A korona vírus terjedésével egyre inkább ráébrednek az emberek, hogy védeni kell szervezetünket, erősíteni immunrendszerünket.

Születéskor ajándékba kaptuk egészségünket. A mi felelősségünk, hogy őrizzük és védjük a mindennapi viharok és a fertőzések ellen. Ha vigyázunk immunrendszerünkre, akkor valódi védelmet nyújt számunkra fertőzések idején.

Táplálkozzunk egészségesen. Együnk naponta 5-7 alkalommal zöldséget és gyümölcsöt. Legyen színes a tányérod. Mozogj naponta legalább 20 percet szabad levegőn.

Tudtad? „Azé a jövő, aki jól gazdálkodik az egészségével.”

Vírusok, baktériumok jönnek, mennek a szervezetünkben és a környezetünkben. De mit tehetünk annak érdekében, hogy ne legyen súlyos betegség vagy komoly életet veszélyeztető szövődmény belől? Kérjen egy állapotfelmérést, hogy lássuk, jelenleg mire van szüksége szervezetének. A megoldás:

A Herbalife táplálkozási program alap termékei

Jól felszívódó Női és Férfi multivitaminok.

Bél rendszert tisztán tartó és a felszívódást elősegítő rostok.

Immunrendszert támogató termékek, hatékonyan segítenek a védekezésben.

Közöttük az antioxidáns termékeink, ami gátolhatja a fertőzés és a szövődmények kialakulását. További támogatást nyújtanak a termékekben lévő fitotápanyagok.

Rose Guard, és Nutrition Active, mint antioxidáns termékek nagy segítséget nyújtanak szervezetünk számára. Támogatják a tápanyagok, így a fehérjék és az egyéb vitaminok beépülését is.

Az egészség nem a betegség hiánya!

Rocio Medina Ph.D., a Herbalife Vezető Táplálkozási Trénere szerint:
„Az immunrendszer különleges sejtekből, fehérjékből, szövetekből és szervekből áll. Megvédi az embert a baktériumoktól, mikroorganizmusoktól, szennyeződésektől a nap minden percében.”

Egészséges szív és érrendszer:

A szívbetegség az 1. számú betegség a világon! Minden ember tudja, hogy vigyáznunk kell szívünkre és érrendszerünkre, hogy egészségesen élhessünk. Szívünk egészségének megőrzése számos tényezőtől függ, amelyek mind-mind hozzájárulnak az egészséges életmód kialakításához.

A mozgás 20%-ban, a táplálkozás 80%-ban befolyásolja szervezetünk működését.
Egy állapotfelméréssel meghatározhatjuk jelenlegi helyzetét és azt hogy mivel tudjuk segíteni szíve egészségét.

Tudtad? A helytelen táplálkozásés életmód a sok szénhidrát fogyasztása is elősegítheti a zsírmáj és a magasabb choleszterin szint kialakulását.

A Herbalife megoldása choleszterin csökkentére egy természetes anyagokból álló, hatékony segítség Beta Heart.

A szívünk és érrendszerünk védelmére a Herbalife cég, tudományosan kidolgozott egy Herbalifeline max nevű terméket. Ez segíti a szív működését, az erek karbantartását, a vérnyomás normalizálását, a gondolkodást.

Nagyon fontos hogy a termékek önmagában nem segtenek ha az egészséges táplálkozás szabályait figyelmen kívül hagyjuk. 

Fogyasszunk sok zöldséget és gyümölcsöt, illetve egészséges zsírokat amik támogatják a keringést és a szív teljesítményét. Szervezetünk számára elengedhetetlen a színes étkezés, ami segíti a jó emésztést és ez által a jobb keringést.

Az alap programunk fogyasztásával nagyobb lesz a teherbírás, pihentetőbb lesz az alvás fitt és energikus életet élhet.

Ajánlott termékek: F1 shake, F2 multivitamin, Rost, Beta heart – koleszterin csökkentő hatással, Herbalifeline Max

egeszseges-zsirok

Egészséges idősödés

Őszülő haj… ráncosodó bőr… csikorgó izületek… Energiahiány? Vannak jó és rossz napok? Nem muszáj, hogy így legyen. Egy egészséges táplálkozási programmal az élet sokkal energikusabb és boldogabb lehet. Mi fontos egy idősödő ember számára? Hogy el tudja látni magát, és ne legyen teher szeretett családja számára.

Herbalife_termékek
Kattintson a képre a termékkatalógushoz!

Ajánlott termékek: F1 shake, F2 multivitamin, Rost, Herbalifeline Max, Herbalife tea, Xtra cal kálcium, Multi rost ital