Herbalife terméktapasztalatok

„Ha nem vagy kész változtatni az életeden, nem lehet segíteni rajtad.” / Hippokratész
„Amióta használom a Herbalife termékeket, nem fájnak az ízületeim. A savproblémáim teljesen megszűntek. Jól tudok aludni, többnyire pihenten ébredek és fogytam 10 kg-ot amit azóta is tartok. Sokkal nyugodtabb és energikusabb vagyok”
Juhász Józsefné Teri vagyok! Bonyhádon élek. A Herbalife termékeit egy testanalízis kapcsán ismertem meg. A kíváncsiságom vezérelt, hogy milyen lehet az állapotom mivel folyamatosan használtam más termékeket. A kiértékelés során döbbentem rá, hogy elég sok komoly problémával állok szembe, ennek ellenére. De rá kellett jönnöm, hogy nem kell ezekkel együtt élni. Hoffmann Ferencné Éva Felkínálta számomra a Herbalife lehetőségét, ami megoldást hozott a számomra. Évtizedek óta, emésztési gondjaim voltak, éjszakai savtúltengés gyötört, ami a pihenésemet korlátozta. Nehezebb ételek fogyasztása után intenzív fájdalmat éreztem a gyomromban, ami csak órák múlva szűnt meg. Többféle megoldással próbálkoztam fogyni, sikertelenül. Nagyon fájtak az újaim, alig tudtam behajlítani őket. Amióta használom a Herbalife termékeket, nem fájnak az ízületeim, a szapora szívdobogásom jelentősen csökkent. A savproblémáim teljesen megszűntek. Jól tudok aludni, többnyire pihenten ébredek és fogytam 10 kg-ot amit azóta is tartok. Sokkal nyugodtabb és energikusabb vagyok. A reggelim minden nap egy finom Herbalife shake amibe bele teszem a Beta Heartot, a multi rostot, és a fehérjét. Utána, beveszem a Női multi vitamint a Rose Guardot és az Extra calciumot. Herbalifeline max-ból 4 szemet használok naponta. Ezeket állandóan és más kiegészítőket időnként. A célom a jó egészségem és közérzetem megőrzése hosszútávon. Mindenkinek jó egészséget kívánok és tapasztalják meg ezt az érzést.
„Nagyon sok módszert kipróbáltam már azért, hogy leadjak pár kilót, de pár hónap múlva újra felkúszott a felesleg. Mindennapos problémává vált az állandó fáradtság, minden reggel felkeléskor fájtak az ízületeim, nem voltam képes egy bevásárló listát megjegyezni, szinte mindent elfelejtettem, sokszor napi fél liter vizet ittam. Azon gondolkoztam, hogy 45 évesen ilyen problémákkal küszködök, mi lesz még később? Ami pedig a legrosszabb volt, hogy folyamatosan kúsztak fel a plusz kilók, lassan, de biztosan közeledtem a 80 kg felé (162 cm magas vagyok!) .. elkezdtem a Herbalife méregtelenítő programját, így 3 hét alatt 3 kg-t, az alapprogram segítségével pedig 2 hónap alatt még 5 kg-ot sikerült leadnom, összesen 11 kg-ot fogytam.
Dr.Tumpekné Gombay Tímea vagyok Tolna megyében, Szekszárdon élek és az egészségügyben dolgozom. Egészségügyi dolgozóként mégsem sikerült a helyes táplálkozást, fitt életmódot elérnem. Egyszerűen már mindennapos problémává vált az állandó fáradtság, minden reggel felkeléskor fájtak az ízületeim, nem voltam képes egy bevásárló listát megjegyezni, szinte mindent elfelejtettem, sokszor napi fél liter vizet ittam! Azon gondolkoztam, hogy 45 évesen ilyen problémákkal küszködök, mi lesz még később? Ami pedig a legrosszabb volt, hogy folyamatosan kúsztak fel a plusz kilók, lassan, de biztosan közeledtem a 80 kg felé (162 cm magas vagyok!) Részt vettem egy egészségfelmérésen, ahol a többletkilóim mellett a testzsír, zsigeri zsír és egyéb értékeim is jóval magasabb értéket mutattak a normál értéknél. Az egészségfelmérés alkalmával a megoldás javaslatát is a kezembe kaptam. Egy nap gondolkodás után úgy döntöttem, hogy belevágok, le akarok fogyni és egészségesen akarok élni. Augusztus végén elkezdtem a Herbalife méregtelenítő programját, így 3 hét alatt 3 kg-t, az alapprogram segítségével pedig október végére még 5 kg-ot sikerült leadnom. Még mindig nem voltam teljesen elégedett magammal, így még 3 kg-ot sikerült leadnom, tehát összesen 11 kg-ot fogytam. Amikor elkezdtem a programot már a harmadik napon jobban éreztem magam, kisimult az arcom, a dekoltázsom, kezdett az állandó fáradtság is csökkeni. Ahogy egyre előre haladtam a programban, egyre fittebb lettem, az állandó ízületi fájdalom megszűnt, sikerült az egészségtelen táplálkozásom egyre inkább az egészséges ételek felé irányítani, rengeteg ételt nem veszek meg, amit régen igen, A családom is – látva a változást rajtam – elkezdte fogyasztani a Herbalife termékeit, a férjem és a három gyermekem, nagyobbik lányom férje is, nekik szintén sikerült 5-8 kg-t leadniuk. Nagyon sok módszert kipróbáltam már azért, hogy leadjak pár kilót ,de pár hónap múlva újra felkúszott a felesleg. A Herbalife termékeivel sikerül már több mint 2 éve megőrizni az alakom, a fittségem és ezt nem is akarom elveszíteni.  
„.. sikerült 13 kg-tól megszabadulni! Fokozatosan rendbe jöttek az eü.-i problémáim, azóta rendszeresen eszem a Herbalife termékeit. Nem kell gyógyszert szednem, mert az alapprogram mellett a kiegészítő termékek segítenek, hogy fittnek érezzem magam! 

Rengeteg egészségügyi problémám volt, rendszertelenül étkeztem, kevés vizet ittam (napi 0,5l), és minden évben 1-2 kg felcsúszott rám, amit nem tudtam leadni. Így előjöttek a problémák, mint magas vérnyomás, ingadozó vércukorszint. Nagyon sok volt a savam, nem volt energiám, nagyon fáradékony voltam és éjjel zsibbadtak az újaim!
Tanácsadóm Kirchné Máté Réka segítségével sikerült 13 kg-tól megszabadulni! Fokozatosan rendbe jöttek az eü.-i problémáim, azóta rendszeresen eszem a Herbalife termékeit. Nem kell gyógyszert szednem, mert az alapprogram mellett a kiegészítő termékek segítenek, hogy fittnek érezzem magam! Én pár éve eldöntöttem, hogy az egészségemre fogok költeni és nem a betegségemre! „

„A rendszeres támogatás és tanácsadás segítségével -35 kg-al cipelek kevesebbet. Nagyon jó érzés! Az életem megváltozott, köszönöm a Herbalife-nek hogy segített nekem”

Bonyhádon élek. Régebben fogyasztottam már a Herbalife termékeit, hogy több energiám legyen. Akkor is nagyon jó hatása volt számomra. Találkoztam egy régi osztálytársammal Hoffmann Ferencné Évával vásárlás közben, és felkínált számomra egy Testanalízist. Örömmel elfogadtam, mert több dologgal próbálkoztam eredménytelenül. Mindig fáradtan ébredtem, nem volt napközben energiám, nem tudtam a munkámra figyelni és a súlyom egyre több lett. Minden fájt, Állandóan nassoltam volna valamit, ami még inkább súly többletet eredményezet. Magas vérnyomásomra és magas koleszterinre gyógyszereket szedtem. Elkezdtem fogyasztani a termékeket és rövid időn belül éreztem a változást. Jól tudtam aludni, pihenten ébredtem és az egész napom energikus lett, megváltozott az életem….

„ A Shake a multivitamin és a rost fogyasztással elértem az áhított súlyt. Aztán visszatértem a hagyományos táplálkozásra.A keservesen ledolgozott kilók újra alattomosan visszakúsztak, sőt, még gyarapodtak is! Újra visszatért a Herbalife az életembe, ezúttal tartós életmód változtatással együtt. Ismét tudtam fogyni és alakulni.. Emellett sokkal több az energiám, valamint komoly személyiségfejlődést is köszönhetek a bonyhádi Herbalife csapatnak.”

Szülés utáni és a rendszeres testmozgás hiányából adódó súlyfeleslegre szerettem volna hatékony megoldást találni. Fogyasztottam is a shake-et, a multivitamint és a rostot, és elkezdtem intenzívebben tornázni. Mikor sikerült elérnem az áhított testsúlyt, mint aki jól végezte dolgát, visszatértem és elkényelmesedtem… és láss csodát:

Régi ismerősöm, Kirchné Máté Réka által visszatért a Herbalife az életembe, ezúttal tartós életmód változtatással együtt. Ismét tudtam fogyni és alakulni, az ismerősöktől is sok pozitív visszajelzést kaptam, ami rengeteg önbizalmat is adott. Emellett sokkal több az energiám, valamint komoly személyiségfejlődést is köszönhetek a bonyhádi Herbalife csapatnak.

Naponta fogyasztok kiegészítő termékeket is (Herbalifeline Max, fehérjekoncentrátum, Xtra-Cal, Thermo Complete), valamint napi rendszerességgel használom a kozmetikai termékeket. Ezek jótékony hatását a környezetem is érzékeli rajtam, mert egészen más, sokkal pozitívabb kisugárzásom lett, szinte „ragyogok”. A Herbalife lehetőséget ad egy kiegyensúlyozottabb és teljesebb életre – én úgy döntöttem, élek vele!

„Pár éve ismertem meg a Herbalife termékeit a lányom egészségügyi problémái miatt. Azóta a mindennapi életünk része a Herbalife táplálkozás. Nekem az emésztési problémáimat oldotta meg az alapprogram. A kiegészítő termékeket is nagyon szeretjük, nekem az Xtra-Cal tabletta szedése megszüntette méhcsípés esetén az allergiás reakciómat. Nem kell orvoshoz futnom vénás injekcióért.”
Pár éve ismertem meg a Herbalife termékeit a lányom egészségügyi problémái miatt. Ő akkor 14 éves volt, túlzott gyomor savtermelődése volt és reflux alakult ki. Kórházba került, de az orvosok által felírt gyógyszerek nem használtak. Akkor kértem a testvéremtől segítséget- Metzné Orsitól,aki a szponzorom is-, beállítottuk az alapprogramot és 2 hónapon belül megszűntek a panaszok. Azóta a mindennapi életünk része a Herbalife táplálkozás. Nekem az emésztési problémáimat oldotta meg az alapprogram. A kiegészítő termékeket is nagyon szeretjük, nekem az Xtra-Cal tabletta szedése megszüntette méhcsípés esetén az allergiás reakciómat,nem kell orvoshoz futnom vénás injekcióért. Lányom nagy kedvence a fehérje szelet,amit edzést követően,vagy köztes étkezésként szeret fogyasztani. Párom a fehérje italporért rajong,fizikai munka végzés esetén,vagy edzést követően előszeretettel fogyasztja magában,de a reggeli shake is elmaradhatatlan nélküle.
„Nagyon örülök, hogy megismertem a Herbalife jótékony hatását. Sajnos többféle ételre és lisztre is mutattak ki allergiát, ami komoly emésztési panaszokat és rosszulléteket okozott időnkét.  Mínusz 10 kg –ot fogytam. Az állandó puffadás és rosszullétek megszűntek. Tele vagyok energiával.”
A Herbalife termékeit, testvérem által ismertem meg. Láttam, hogy jó eredményeket ért el, de először ellen álltam, nem fogadtam el a segítségét. Az orvosom javasolta, hogy szedjek vitamint, mert gyenge az immunrendszerem. Én csak azt akartam először elfogadni. Rendetlen szívdobogással, és allergiákkal is küzdöttem, amire az orvos gyógyszereket javasolt rendszeres használtra. Folyton fáradtnak és kimerültnek éreztem magam. Sajnos túlsúlyom is volt. Lábaim visszeresek lettek. Hiába sportoltam és diétáztam mégsem tudtam fogyni. Sajnos többféle ételre és lisztre is mutattak ki allergiát, ami komoly emésztési panaszokat és rosszulléteket okozott időnkét. Mínusz 10 kg fogytam, Az állandó puffadás és rosszullétek megszűntek. Tele vagyok energiával. Gyermekeim sportolnak, és nagyon örülök, hogy az egész családom egészséges táplálékot fogyaszt a Herbalife termékeivel. Elvégeztem egy egészséges Táplálkozás és Életmód iskolát, hogy még többet tudjak segíteni családomnak és másoknak, így komoly kedvezményekhez és előnyökhöz is jutottam.
„Egészségkampány keretében hallottam először a Herbalife-ról, Egészségügyi problémáim nem voltak, de volt rajtam 5 kg súlyfelesleg és zavart, hogy sportolással sem tudok megszabadulni tőle. Akkor kezdtem el fogyasztani a shake-et, a rostot és a multivitamint. Három hónap alatt 9 kg-ot és sok centit fogytam, addig 44-es, azóta 36-38-as ruhákat hordok. Még több lett az energiám, reggelente pedig könnyen ébredek. „
Egy évvel később a Herbalife kozmetikai termékeit is elkezdtem használni, és az addig vízhiányos arcbőröm puha tapintású lett. Szerettem volna kedvezményesen vásárolni a termékeket, hogy a családom tagjait is egészségesnek és fittnek lássam, ezért elvégeztem az Alaptréninget, így Független Herbalife Tanácsadó lettem, és már 25%-os kedvezménnyel vásároltam. Gyorsan elértem az 50%-os kedvezményt, miközben egyre több embernek tudtam már segíteni egészségügyi problémái helyreállításában – a Herbalife termékeinek köszönhetően a megfelelő tápanyagokkal.

„Régóta figyeltem, hogy egy közeli rokonom, mennyire fitt, jól néz ki és mindig mosolyog. Elmondta, hogy a Herbalife termékeit fogyasztja, és ha szeretném, tud nekem segíteni. Akkoriban roppant fáradtnak éreztem magam már reggel, migrének gyötörtek és rossz volt az emésztésem, puffadtam és ingerlékeny voltam. Csak pár kilót akartam fogyni, mert úszógumi volt a derekamon, amit nagyon utáltam.  3-4 hónap után elértem a jó közérzetet, az alakom végre olyan volt, amire vágytam és az emésztési gondjaim és a fejfájásom eltűnt.„

A kikérdezés alkalmával kiderült, hogy nagyon rossz szokásaim vannak. Tanácsadóm javaslatát az életmódra és a táplálkozásra elfogadtam és elkezdtem a Herbalife termékeit is fogyasztani. Rostot, Shaket és a multivitamint. Sokkal több vizet kezdtem inni, rozskenyeret fogyasztunk, és több zöldséget és gyümölcsöt eszünk azóta. Odafigyelek, hogy mit és mivel főzök. Nem a kávé az, amit reggel először elfogyasztok, hanem a rost tabletta! Pár nap után, kiegyensúlyozottabb lettem, frissebben ébredtem, több lett az energiám, és a fogyás is szépen elindult. Csak pár kilót akartam fogyni, mert úszógumi volt a derekamon, amit nagyon utáltam.  3-4 hónap után elértem a jó közérzetet, az alakom végre olyan volt, amire vágytam és az emésztési gondjaim és a fejfájásom eltűnt.  Úgy gondoltam, hogy abbahagyom, mert elértem célomat, és drágálltam is a termékeket. Tanácsadóm felhívta a figyelmemet, hogy kedvezményes fogyasztásra is lehetőség van, ha elvégzek egy Egészséges Életmód és táplálkozás iskolát. Rövid idő után rájöttem, hogy a régi szokásokkal és táplálkozással, nagyon hamar visszakapom a problémáimat, ezért újból megkerestem, és kértem, hogy hozzon közvetlen kapcsolatba a Herbalife céggel, mert hosszú távon szeretném családommal fogyasztani a Herbalife termékeit. Elvégeztem az Életmód és táplálkozás iskolát, megszereztem a kedvezményt. Amire nem számítottam, nem csak a családomnak, hanem másoknak is tudok így segíteni. Azoknak, akik kérik ezt tőlem, így a környezetemben is egészségesen és energikusan tudnak élni az ismerőseim.

„Mikor halottam a Herbalife lehetőségéről azonnal eldöntöttem, hogy ezzel a módszerrel megpróbálom a testsúlycsökkentést. 29 kg-tól szabadultam meg a Herbalife testsúly-kontrol programot követve. Jól érzem magam, a túlsúlyból adódó egészségügyi problémáim fokozatosan rendeződtek.”
„Mindig nagyon sovány voltam, soha semmitől nem tudtam hízni. Aztán hallottunk egy természetes élelmiszerről, ami napi szinten táplál és méregtelenít. Ez volt a Herbalife Egészség megőrzésre, testsúly növelésre is használják az emberek. Úgy éreztem, erre nekem szükségem van. Fél év alatt 8 kg-ot híztam, izomzatban, A súlyomat azóta is tartom, ami számomra nagy dolog. 2 év alatt teljesen tünet és panaszmentes lettem. Sok az energiám és jól tudok aludni „

A Herbalife több száz sporteseményt, csapatot és világszínvonalú sportolót szponzorál világszerte, számtalan élsportoló használja a Herbalife termékeket. 

„Herbalife kivételes termékeket kínál, fogyasztásuk előnyt jelent a sportolók számára… A Herbalife termékeket azért használom, hogy bevigyem a megfelelő tápanyagokat, amire szükségem van az izmok visszaépítéséhez, és a regenerálódás felgyorsításához. Ha nem építem vissza, amit elveszítek a sportolás közben, akkor érzem, hogy a következő nap a testem nem működik olyan hatékonyan.”

“Fiatalabb koromban nem foglalkoztam a táplálkozással, az egészséges ételek fogyasztásával vagy szervezetem megfelelő hidratálásával. Csak a játék és a sport élvezete izgatott. 17 éves korom körül kezdtem észrevenni, hogy a teljesítményem szempontjából mennyire fontos a megfelelő táplálkozás. Már egy ideje ismertem a Herbalife-ot, és nem véletlenül kerültem partneri viszonyba a céggel. A vállalat 100%-osan a táplálkozásnak szenteli magát. Profik, tisztességesek és a személyes táplálkozási igényeimnek és céljaimnak megfelelő szakértői tanácsokkal látnak el. Véleményem szerint a világ legfontosabb táplálkozással foglalkozó vállalatai közé tartoznak. Hiszek a Herbalife-ban. Fantasztikus megtiszteltetés számomra, hogy a partnereik között lehetek. Szerintem a Herbalife kivételes termékeket kínál, fogyasztásuk előnyt jelent a sportolók számára… A Herbalife termékeket azért használom, hogy bevigyem a megfelelő tápanyagokat, amire szükségem van az izmok visszaépítéséhez, és a regenerálódás felgyorsításához. Ha nem építem vissza, amit elveszítek a sportolás közben, akkor érzem, hogy a következő nap a testem nem működik olyan hatékonyan.”

„Az egyetemi tanulmányaim alatt ismerkedtem meg a Herbalife termékcsaláddal. A termékek lehetővé tették, hogy az igen fárasztó, sokszor éjszakába nyúló tanulás könnyebben, hatékonyabban menjen. A vizsgaidőszakokban kiemelkedően nagy segítséget nyújtott. A termék egyetlen, nem várt mellékhatása az volt, hogy tünetmentessé tette a nyáron rendszeresen felbukkanó allergiámat.”
Gépészmérnökként dolgozom Budapesten, szabadidőmben sportolok, kirándulok. Mindig figyeltem arra, hogy egészségesen éljek. A tápanyagban, vitaminokban, rostban és fehérjében gazdag táplálkozás mellett fontos szerepet töltött be az életemben a sport. Az egyetemi tanulmányaim alatt ismerkedtem meg a Herbalife termékcsaláddal. A termékek lehetővé tették, hogy az igen fárasztó, sokszor éjszakába nyúló tanulás könnyebben, hatékonyabban menjen. A vizsgaidőszakokban kiemelkedően nagy segítséget nyújtott, hiszen amellett, hogy a szervezetem megkapta a szükséges tápanyagokat, segített a heteken át tartó koncentrációban és az elengedhetetlen, pihentető alvásban. A termék egyetlen, nem várt mellékhatása az volt, hogy tünetmentessé tette a nyáron rendszeresen felbukkanó allergiámat. Ma már a jó életminőség fenntartása érdekében fogyasztom, a fővárosi élet és a munkahelyi teljesítménykényszer okozta stresszel szembeni ellenállásomat ezekkel a termékekkel erősítem napról napra.
„Munkát kerestem, így találkoztam a Herbalife termékcsaláddal. Hamar rájöttem, hogy nekem is nagyon nagy szükségem van rá, hiszen sok egészségügyi problémám volt. A Herbalife termékfogyasztással, lassan megszűntek a problémáim, nem puffadtam, végre nem volt sok a savam, nem fájtak az izületeim és tele vagyok energiával. E mellett ajándékként lefogytam 28 kg-ot 5 hónap alatt, éhezés, szenvedés nélkül, és a súlyom azóta is tartom.”
Munkát kerestem, így találkoztam a Herbalife termékcsaláddal. Hamar rájöttem, hogy nekem is nagyon nagy szükségem van rá, hiszen sok egészségügyi problémám volt. Túl magas volt a zsírszázalékom, túlsúlyos voltam. Komoly emésztési gondjaim, szorulásom volt, a sok savam, a puffadások már naponta kínoztak. Alacsony volt a vérnyomásom, az izületeim fájtak, fáradékony és időnként kimerült voltam. Így Én is elkezdtem a Herbalife termékek fogyasztását. A Herbalife termékfogyasztással, lassan megszűntek az egészségügyi problémáim, nem puffadtam, végre nem volt sok a savam, nem fájtak az izületeim,  és tele vagyok energiával.A buszon most már nem alszom el, mint a többi fiatal. E mellett ajándékként lefogytam 28 kg-ot 5 hónap alatt, éhezés, szenvedés nélkül, és a súlyom azóta is tartom. Nagyon jól érzem magam, és továbbra is fogyasztom a Herbalife termékeit, hisz a jó eredményeimet csak így tudom megőrizni.
„A Herbalife alakformáló programmal. 3,5 hónap alatt lefogytam 30 kg-ot éhezés, szenvedés nélkül. Ajándékba kaptam a jó közérzetemet, kicsattanó energiámat, de közben megszűnt a fejfájásom, és normalizálódott a magas vérnyomásom is, amire már gyógyszert kellett szednem. A legcsodálatosabb hogy gyermekeimnél jelentős egészségi változás következett be. Évek óta tartó súlyos bélrendszeri problémák szűntek meg, amivel gyakran voltunk a kórház látogatói. Köszönjük a Herbalife-nak hogy végre egészségesen élhetünk!”
„Amikor Herbalife-val először találkoztam, akkor még nem érdekelt semmi más csak a fogyás, hiszen 88 kg volt a súlyom és ezen szerettem volna változtatni. Ami hála a Herbalife-nak sikerült is, 3 hónap alatt lefogytam 20-kg-ot.”
Ezt az eredményt sikerült is tartanom 2 éven keresztül. Kiderült, hogy kisbabát várok. Azonnal letettem a cigarettát. Ez idő alatt is fontos volt szervezetem számára a megfelelő tápanyag pótlása, hogy egészségesek maradjunk. A terhességem alatt semmi féle problémánk nem volt. Elmondhatom, hogy egészségesek vagyunk, és azért hogy ez így is maradjon továbbra is Herbalife fogyasztók maradunk!

„Először nem akartam fogyasztani a Herbalife termékeket, de sorban hallottam a jó tapasztalatokat, így gondoltam mit veszíthetek, kipróbálom én is! Egészségesnek gondoltam magam, pedig nem így volt! Gyermek korom óta voltak egészségügyi problémáim a hiányos táplálkozásból adódóan. Elkezdtem fogyasztani napi rendszerességgel a Herbalife termékeit, és 1 hét termékfogyasztás után megszűntek a egészségügyi gondjaim. Köszönöm szépen NAGYON jól érzem magam!

„Amióta fogyasztom a Herbalife alapprogramját és a kiegészítőket, azóta gondjaim szinte teljesen rendeződtek. Energikusabb lettem, jól tudok aludni, amit eltervezek reggel, azt megtudom valósítani estig. Vissza nyertem jó hangulatomat. Amióta kellő mennyiségű élelmi rostot fogyasztok, sav problémám is megszűnt. Egészség megőrző programot állított be tanácsadóm számomra, és mégis sikerült 6 kilótól megszabadulnom.”
Idős korra minden ember szervezete elhasználódik, odafigyeléssel pótolni tudjuk a szervezetnek azokat az anyagokat, amik az egészséges öregkort biztosítják. A következő Herbalife termékeket használom: Tápláló Shake Italport, Herbalifeline, Herbalife Multivitamin, Herbalife Rost tablettát Amióta fogyasztom a Herbalife alapprogramját és a kiegészítőket, azóta gondjaim szinte teljesen rendeződtek. Energikusabb lettem, jól tudok aludni, amit eltervezek reggel, azt megtudom valósítani estig. Vissza nyertem jó hangulatomat. Amióta kellő mennyiségű élelmi rostot fogyasztok, sav problémám is megszűnt. A szépségápoló termékeket is kipróbáltam, és a nagyon jó tapasztalat után folyamatos használója lettem. Érzem, hogy frissebb, puhább, és feszesebb lett a bőröm, jó érzés, hogy nem száraz, és nem húzódik, levegőzik a megfelelő táplálás mellett. Nem fogyókúrázom, hisz egészség megőrző programot állított be tanácsadóm számomra, és mégis sikerült 6 kilótól megszabadulnom, aminek nagyon örülök. A közérzetem nagyon jó, nem vagyok fáradékony, hangulatom kiváló. Köszönöm a Herbalife-nak, jól érzem magam!
„Fogyás céljából kezdtem fogyasztani a Herbalife termékeket. Túlsúlyosan, stresszes munkakörben dolgoztam. Lefogytam 18 kg-ot, megszűntek a túlsúlyból adódó problémáim sikeresen tartom súlyomat.”
„Régóta krónikus hasnyálmirigy-gyulladásban szenvedek. Nagy fájdalmaim voltak, szigorú diéta és gyógyszerek mellett is minden tavasszal és ősszel kórházba kerültem. Napokig csak infúzión éltem. Utáltam enni, mert attól rettegtem, hogy ismét fájdalmaim lesznek. 25 kg-t lefogytam. Hangulatom egyre romlott. El kezdtem fogyasztani a Herbalife termékeket. Azóta nem voltam kórházban. Visszahíztam az elvesztett kilókat és sokkal jobban érzem magam. Egyre többféle ételt tudok fogyasztani diétámon belül. Ismét tudok örülni és köszönöm szépen, jól vagyok.”
„Láttam a férjem esetében, hogy milyen sokat segített a Herbalife, megváltoztatta nem csak a párom, hanem az egész családunk életét. Egészségesnek gondoltam magam, igaz kicsit alacsony volt a vérnyomásom és kissé vérszegény is voltam. Azóta fittebbnek, energikusabbnak érzem magam. Szebb lett a bőröm és az alakom is formálódott a kritikus helyeken. Összességében jobban érzi magát az egész családom. Köszönjük HERBALIFE!”
„Elsősorban munkát, másodállást kerestem, de annál sokkal többet kaptam. Kissé túlsúlyos voltam, és mivel sportoltam, ez gondot jelentett a teljesítésben. Sokszor voltam fáradt és kimerült, és már nem volt erőm az edzéseken futni a 12 órás munka után.Elkezdtem fogyasztani a termékeket, elsősorban fogyási szándékkal. 11 nap alatt 3kg 30 dkg-tól sikerült megszabadulni az alapprogram segítségével.. 10kg –ot fogytam, a combomról 13cm, a csípőmről, pedig 16cm ment le. A súlyomat tartom máig is, sokkal energikusabb vagyok a mindennapokban és a sportban is.”

A fenti eredmények, egyénenként változóak lehetnek.

A Herbalife termékek csak kalóriaszegény diéta részeként segítik elő a testsúlykontrollt. Az elérhető jövedelem pedig függ az üzletre fordított időtől és energiától, valamint a rendszerben részt vevő személyek számától.