Fogyás / Formálódás / Sport

Fogyni mindenki tud. De egészségesen fogyni és az elért eredményeket megőrizni, csak kevesen képesek. Fogyásról beszélünk, ha -5 kg súlyfelesleg feletti leadásáról van szó. Herbalife termékei segítenek egy egészséges tetsúly elérésében és megtartásában. Mennyit szeretne fogyni? -5kg, -10kg, -15kg? Ettől többet szertne fogyni? Tudok Önnek segíteni!

Formálódásról akkor beszélünk, ha valaki – 5 kg alatt akar fogyni. Sokan mondják, hogy szeretnének 5 kg-t fogyni, pedig valójában csak pár centimétertől kellene megszabaduljon. Ebben az esetben formálódásra van szükség. Egy állapot felmérés alkalmával ez könnyen kideríthető.

Az eredmények érdekében: Szükség van egy személyre szabott táplálkozás beállításra. Egy állapotfelmérésre és komplex kiértékelésre.

Milyen Herbalife termékekre van szüksége a fogyáshoz, alakformáláshoz? A felmérés után tudom megmondani, hogy mi lesz az Ön számára a leghatékonyabb.

Az eredmények egyénenként változóak lehetnek.
A képre kattintva meg tudja nyitni a termékkatalógust!

Fitt és Aktív élet

fitt-aktiv-1
fitt-aktiv-3

„Azé a jövő, aki jól gazdálkodik az egészségével.”

A mozgás 20%-ban, a táplálkozás 80%-ban befolyásolja szervezetünk működését. Akár fogyásban, egészséges táplálkozásban akkor érhetünk el komoly, tartós eredményeket, ha a mozgásra is szakítunk időt. Ahogy a táplálkozás, úgy a mozgás is személyre szabott szabott. Szervezetünk nem ülő munkára, henem mozgásra lett megalkotva. A mondern világ megváltoztatta életmódunkat, munkavégzésünket és ezzel a mozgás minimálisra csökkent. A tudatos, aktív mozgással megelőzhetjük a túlsúly kialakulását. Testsúly kontroll hatékonyabb lehet a rendszeresen végzett testmozgással.
Sporttáplálkozás

Amennyiben nagyobb teljesítményre vágyik, az erőfeszítései mellett figyelni kell a megfelelő, biztonságos, dopping mentes táplálék bevitelre. A Herbalife termékei között, biztosan megtalálja a megfelelő és biztonságos tápanyagokat, amelyek akár sportolás előtt, közben és közvetlen az edzések után is egyszerűen elkészíthetőek vagy azonnal fogyaszthatóak.

Ajánlott termékek – személyre szabottan: F1 shake, F2 multivitamin, F3 fehérje, Rost, F1 Fehérjeszelet, Express szelet, pirított szójabab. Antioxidánsok: RoseGuard, Nutrition Active.

A kiváló teljesítmény nem a véletlen műve, és nem a szalámis zsömléből lehet létrehozni! Kitartásra, komoly elkötelezettségre sok edzésre és tökéletes táplálkozási programra van szükség a jó eredmények elérésére és megtartására.

Sport teljesítményt javító termékek: CR 7 drive, Lifftoff, Herbalife Tea, Guarana

A képre kattintva meg tudja nyitni a termékkatalógust.