Fáradtság ellen / Életmód váltás

„Azé a jövő, aki jól gazdálkodik az egészségével.”

Ma már nem elég az egészség tudatosság. Óriási kínálat van a piacon az egészség megőrző termékek között. Nehéz eligazodni, melyiket válasszuk. Melyikből mennyire lenne szükség?
Egy állapotfelméréssel választ kaphat, mire lenne szüksége.
Mindenki tudja, hogy a helytelen táplálkozási szokásoknak, és a mozgásszegény életmódnak számos káros következménye van az egészségre. Az ideális étkezés mellett a rendszeres fizikai aktivitásra minden korosztálynak szüksége van a testi, lelki és szellemi frissesség megőrzéséhez.

Mit tehetünk a fáradtság ellen a jobb közérzet érdekében?
Két megoldást kínálok:
1. Ideális reggeli / Herbalife shake étkezés

Egyszerű, gyors, tápanyagdús, alacsony a kalóriájú étel, ami feltölt energiával. Jobb koncentráló képesség, nagyobb munkabírás. Fitt és egészséges életet biztosít…

Tudtad?

Egy szénhidrátdús étkezés / zabkása, péksütemények, hagyományos reggelik komoly vércukor- és inzulinszint ingadozást eredményeznek. Ez a koncentráló képességre és az energiaszintre rossz hatással van. Testsúly növekedéshez és az ülő életmódból adódóan, egyéb egészségügyi problémák kialakulásához vezethet. A kritikus időszakok általában a délelőtt, délután illetve az esti órákban tetőzik.

Nézd meg a grafikont és gondold végig, hogy Te melyik megoldást használod jelenleg.

A lenti képre kattintva meg tudja nyitni a termékkatalógust!

Váltson egy egészséges reggelire még ma!

A Herbalife megoldása segít elkerülni a szénhidrátoktól való függést a nap folyamán. Így kontrollálni lehet az éhséget, csökken a nassolás utáni vágy (snack-ek, csokoládé, cukrászsütemények, rágcsálnivalók, üdítőitalok, energiaitalok fogyasztása).

Az ideális reggeli egyenletes vércukorszintet biztosít, az alacsony kalóriájú Herbalife shake-kel. Ez egy olyan étel koncentrátum, ami ellátja szervezetünket minden létfontosságú tápanyaggal anélkül, hogy emelné a vércukor- és inzulinszintet. Így az éhségrohamok és a vércukorszint egyensúlyban tartható. 

Lásd a grafikont:

2. Tisztító program = Egészséges emésztés

Jóléti világunkban minden ott van az asztalon és meg is esszük. Megnehezíti emésztésünket, napjainkat, egész életünket, ha nem a megfelelő táplálkozást folytatjuk, amire a szervezetünknek szüksége van.

Tudtad? Mai szennyezett világunkban minden évszakváltáskor szükség lenne egy gyengéd béltisztításra. Ez biztosítaná a jó felszívódást és az energikus egészséges életet.

Mi van a tányéromon? Árt vagy táplál? Fogalmunk nincs róla, hogy mit eszünk, mit adunk a gyerekeinknek?

Ezért van szükség minden évszakváltáskor a bélrendszer takarítására, tisztítására, így a felszívódás javul és a céljainkat könnyebben elérhetjük.

Sokan nem tudják, hogy a megfelelő mennyiségű rost fogyasztás, elengedhetetlen a jól működő bélrendszerhez és az egészséges emésztéshez.

„A halál a belekben lakozik.” Hipokratész

Tudtad? A rostok fogyasztása magas kalória bevitellel jár. Zöldségek, gyümölcsök rostos szénhidrátoknak számítanak, így hizlalnak. Nehéz a megfelelő rost bevitelt biztosítani, alacsony kalóriával.

A Herbalife rost készítményeivel minimális kalóriát fogyaszt, így támogatja a súlyvesztést és az elért eredmények megőrzését. A jó minőségű tápanyagok felszívódását. Hatékonyan segíti a tisztítást és minden napi salaktalanítás folyamatait. Fontos hogy naponta együnk gyers zöldségeket és gyümölcsöket. A nyers ételek elősegítik a bélrendszer hatékonyabb működését és az emésztést.

Emésztési zavarral küzd? Szeretne megoldást találni?
Minden évszakváltáskor szükséges egy tisztító program elvégzése. Megakadályozhatjuk az egészségügyi problémák kialakulását. Elősegítjük a szervezet jó működését a méreganyagok és felesleges lerakódások eltávozását.

Egyél levest minden nap!

Tudtad? A napi meleg leves fogyasztásáért nagyon hálás a bél rendszer. Könnyebb a salakanyag ürítés. Így a saját személyes céljaidat is könnyebben éred el. Mint a fogyás vagy alakformálás, esetleg test tömegnövelés. A rossz emésztés miatt kialakult panaszoktól könnyebben megszabadulsz.

Béltisztítás előtt. A helytelen táplálkozás és a rost szegény étkezés miatt lerakodások, megakadályozzák a normál bélműködést, és a tápanyag felszívódását. Kellemetlen tünetekkel panaszokkal is együtt jár.

Béltisztítás után: Lerakódások nélkül

termekkatalogus-faradtsag
A képre kattintva meg tudja nyitni a termékkatalógust!

A Herbalife megoldása: Gyengéd és hatékony. Jobb a közérzet, nyugodtabb éjszakák, energiával telt nappalok. Belenéz a tükörbe, és azt mondja: ez kell nekem!

Kezdjen bele még ma, és adja meg szervezetének azt a figyelmet, amire szüksége van!

Az eredmények egyénenként változóak lehetnek.