A wellness a test és a lélek harmóniája, amit mindenki akar.

Ideális reggeli étkezés

Az ideális reggeli ellátja szervezetünket minden létfontosságú tápanyaggal és energiával, anélkül, hogy emelné a vércukor- és inzulinszintet.

Segít elkerülni a szénhidrátoktól való függést a nap folyamán. Így kontrollálni lehet az éhséget, csökken a szénhidrátok (snack-ek, csokoládé, cukrászsütemények, rágcsálnivalók, üdítőitalok,… stb) utáni erős vágy, és a szervezet a saját zsírtartalékait használja fel az energia előállításához. Ajánlott termékek: F1 shake, Herbalife Tea, Aloe Max.

Tisztító program = Egészséges emésztés

Jóléti világunkban minden ott van az asztalon, és meg is esszük. Jót vagy rosszat, de biztos, hogy finomat! Megnehezíti emésztésünket, napjainkat, egész életünket, ha nem a megfelelő táplálkozást folytatjuk, amire a szervezetünknek szüksége van.

Mi van a tányéromon? Árt vagy táplál? Fogalmunk nincs róla, hogy mit eszünk, mit adunk a gyerekeinknek? Ezért van szükség évszakváltáskor a bélrendszer takarítására, tisztítására, így a felszívódás javul és a céljainkat könnyebben elérhetjük. „A halál a belekben lakozik.” Hipokratész

Béltisztítás előtt:
Lerakódások a bélben

Béltisztítás után:
Jó felszívódás, tiszta bélrendszer

Minden, ami a szánkon bejut, végigmegy azon a kilenc méteren, ami emésztőrendszerünket alkotja. Ez az út lehet könnyű és észrevehetetlen, de lehet kényelmetlen, és lassú is. Májunk és vesénk nagyon fontos szerepet játszik a méreganyagok eltávolításában – valószínű, hogy keményen dolgoznak a laktató parti ételek, alkohol és hasonlók feldolgozásában.

A Herbalife megoldása: Gyengéd és hatékony. Jobb a közérzet, nyugodtabb éjszakák, energiával telt nappalok. Belenéz a tükörbe, és azt mondja: ez kell nekem! Kérdezzen a részletekről, hívjon vagy írjon most, és segítek! Kezdjen bele még ma, és adja meg szervezetének azt a figyelmet, amire szüksége van! Ajánlott termékek: F1 shake, Nutrition Active, Aloe Max, Rost.

Kérdezzen a részletekről, és éljen egy ajándék egészség felmérés lehetőségével. Írjon vagy hívjon most!