„Azé a jövő, aki jól gazdálkodik az egészségével.”

Fitt és egészséges életmód program:

Régóta ismert, hogy a helytelen táplálkozási szokásoknak, és a mozgásszegény életmódnak számos káros következménye van az egészségre. Az ideális étkezés mellett a rendszeres fizikai aktivitás minden korosztály számára ajánlott a testi, lelki és szellemi frissesség megőrzéséhez.

Genetika: 8%, Környezeti ártalom: 11%, Stressz: 6%, Táplálkozás: 75%. Míg a kiegyensúlyozott táplálkozás alapelvei mindenkire érvényesek, az egyéni táplálkozási igények összetett tényezők összességétől függenek, beleértve a kor, nem, súly, magasság jellemzőket, valamint az egészség és aktivitás szintjét.

A mozgás 20%-ban, a táplálkozás 80%-ban befolyásolja szervezetünk működését. Ezért van szükség a legfontosabb tápanyagok kiegészítésére és pótlására.Ajánlott termékek :F1 shake, F2 multivitamin, Rost + kiegészítő termékek: Herbalife Tea, Guarana, + egyéb kiegészítések személyre szabottan

Sporttáplálkozás: 

A kiváló teljesítmény nem a véletlen műve, és nem a szalámis zsömléből lehet létrehozni! Kitartásra, komoly elkötelezettségre sok edzésre és tökéletes táplálkozási programra van szükség a jó eredmények elérésére és megtartására. Amennyiben nagyobb teljesítményre vágyik, az erőfeszítései mellett figyelni kell a megfelelő, biztonságos, dopping mentes táplálék bevitelre. Itt biztosan megtalálja a megfelelő és biztonságos tápanyagokat, amelyek akár sportolás előtt, közben és közvetlen az edzések után is egyszerűen elkészíthetőek vagy azonnal fogyaszthatóak.

Ajánlott termékek – személyre szabottan: F1 shake, F2 multivitamin, F3 fehérje, Rost, F1 Fehérjeszelet, Express szelet, pirított szójabab. Antioxidánsok: RoseGuard, Nutrition Active. 

Sport teljesítményt javító termékek: CR 7 drive, Lifftoff, Herbalife Tea, Guarana

Kérdezzen a részletekről, és éljen egy ajándék egészség felmérés lehetőségével.

Írjon vagy hívjon most!