A személyiségfejlesztés a legfontosabb

Amennyiben nem olvastad a cikk első részét, itt találod.

2. Személyiségfejlesztés a következő. Rakhattam volna a legelső helyre is, mert ott a helye.

Minden új üzletépítővel komoly beszélgetést folytatok, miután eldöntötte, hogy valóban akar üzletet építeni.  Amit észre vettem, hogy nem tudják az emberek, mennyire fontos a személyiségfejlesztés.  Ki kell nyitni a szemüket  mert csak akkor látják meg a lehetőségeket.

Megszületünk, aztán kapunk nevelést, különböző hatások érnek bennünket, jók, rosszak. Aztán jönnek az iskolák, és teljes ellentmondásba keveredünk önmagunkkal, másokkal. Nem értjük, hogy mi is történik velünk. Úgy érzi az ember, hogy mindent rosszul csinál, és mintha ebből nem lenne kiút.

A segítség a személyiségfejlesztésben és az EQ fejlesztésében leledzik.

Csúcsteljesítő voltam sok éven keresztül, és még sem tudtam elérni azt a célt, amit kitűztem  magam elé.  Kell a segítség, a támogatás, olyan embertől vagy emberektől, akik valóban tudják mit beszélnek.  Kell egy mentor. Ha nem találsz magadnak megfelelőt, akkor csináld azt amit Én, olvass, hogy fejlődni tudj.

Ha tudtam volna azt, amit ma tudok, egész másként állnék életem nagy lehetőségéhez. Ennek ellenére sikeresnek tartom magam, mert nem adtam fel az akadályokat látva.

Csak akkor fogadj el valakitől tanácsot ha érzed, hogy valóban jót akar neked.

A másik, hogy ha nem kapod meg a közeledben lévőktől azt, amivel előre juthatsz, akkor keresd  az utad, és Ne add fel!!!. Megéri.

Összefoglalva: lehetsz a legjobb szakember, nyújthatod a legkiemelkedőbb szolgáltatást, lehetsz csúcs teljesítő,  egy bizonyos szintnél nem tudsz tovább jutni, ha nem fejleszted a személyiséged.

A személyiségfejlesztés az út ahhoz, hogy megtaláljuk Önmagunkat, a lehetőségeinket, és elérjük a céljainkat. A boldog és elégedett élethez elengedhetetlen a fejlődés.

A cikk folytatását itt találod.

One Reply to “A személyiségfejlesztés a legfontosabb”

Comments are closed.