Hoffmann Ferencné Éva - Független Herbalife tag honlapja

„Az ápoltság és a szép bőr mindenkié.”

Szépségápolás férfiaknak és nőknek

A szép bőr nem csak különleges alkalmakkor illet meg minket. Kortól, nemtől függetlenül mindannyian megérdemeljük, hogy a legjobb formánkat nyújtsuk minden nap. A szépség a belső táplálással kezdődik, és a külső ápolásával folytatódik, és megőrizhető rendszeres törődéssel és ápolással. Az ápolás nem csak az arcunkra vonatkozik, hanem a testünkre, és a hajunkra is.

A Herbalife SKIN és Herbal Aloe termékek, jótékony hatású növények felhasználásával készülnek. A kifejezetten családbarát, szulfát- és parabénmentes, klinikailag tesztelt termékek segítségével figyelemreméltó eredményeket érhet el a mindennapos bőr,- és hajápolás területén.

Kérdezzen a részletekről, és éljen egy ajándék egészség felmérés lehetőségével. Írjon vagy hívjon most!

Milyen bőröm van nekem? Segítséget kérek –> Írjon nekem! Annak érdekében, hogy bőrünk számára optimális ellátást biztosíthassunk, fontos, hogy tudjuk valójában milyen bőrtípussal rendelkezünk.

Kozmetikai próba lehetősége -> Írjon nekem! Ismerkedjen meg a Herbalife szépségápolási termékeivel, tesztelje a saját bőrén, hogy Ön is megtapasztalhassa az eredményeket.

Az első lépést Önnek kell megtennie! Utána már számíthat rám!
A megadott adatokat bizalmasan kezelem, és kizárólag a kérdőív feldolgozásához használom.

Személyre szabott programok, tanácsadás és gondozás mellett. Terméktesztelési lehetőség.

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2017.