Hoffmann Ferencné Éva - Független Herbalife tag honlapja

Fáradtnak érzi magát? Itt a megoldás!
A wellness a test és a lélek harmóniája, amit mindenki akar.

Ideális étkezés

Az ideális reggeli ellátja szervezetünket minden létfontosságú tápanyaggal és energiával, anélkül, hogy emelné a vércukor- és inzulinszintet.

Segít elkerülni a szénhidrátoktól való függést a nap folyamán. Így kontrollálni lehet az éhséget, csökken a szénhidrátok (snack-ek, csokoládé, cukrászsütemények, rágcsálnivalók, üdítőitalok,… stb) utáni erős vágy, és a szervezet a saját zsírtartalékait használja fel az energia előállításához. Ajánlott termékek: F1 shake, Herbalife Tea, Aloe Max.

Egészséges emésztés

Jóléti világunkban minden ott van az asztalon, és meg is esszük. Jót vagy rosszat, de biztos, hogy finomat! Megnehezíti emésztésünket, napjainkat, egész életünket, ha nem a megfelelő táplálkozást folytatjuk, amire a szervezetünknek szüksége van.

Mi van a tányéromon? Árt vagy táplál? Fogalmunk nincs róla, hogy mit eszünk, mit adunk a gyerekeinknek? Ezért van szükség évszakváltáskor a bélrendszer takarítására, tisztítására, így a felszívódás javul és a céljainkat könnyebben elérhetjük. „A halál a belekben lakozik.” Hipokratész

Béltisztítás előtt:
Lerakódások a bélben

Béltisztítás után:
Jó felszívódás, tiszta bélrendszer

Minden, ami a szánkon bejut, végigmegy azon a kilenc méteren, ami emésztőrendszerünket alkotja. Ez az út lehet könnyű és észrevehetetlen, de lehet kényelmetlen, és lassú is. Májunk és vesénk nagyon fontos szerepet játszik a méreganyagok eltávolításában – valószínű, hogy keményen dolgoznak a laktató parti ételek, alkohol és hasonlók feldolgozásában.

A Herbalife megoldása: Gyengéd és hatékony. Jobb a közérzet, nyugodtabb éjszakák, energiával telt nappalok. Belenéz a tükörbe, és azt mondja: ez kell nekem! Kérdezzen a részletekről, hívjon vagy írjon most, és segítek! Kezdjen bele még ma, és adja meg szervezetének azt a figyelmet, amire szüksége van! Ajánlott termékek: F1 shake, Nutrition Active, Aloe Max, Rost.

Kérdezzen a részletekről, és éljen egy ajándék egészség felmérés lehetőségével. Írjon vagy hívjon most!

Az első lépést Önnek kell megtennie! Utána már számíthat rám!
A megadott adatokat bizalmasan kezelem, és kizárólag a kérdőív feldolgozásához használom.

Személyre szabott programok, tanácsadás és gondozás mellett. Terméktesztelési lehetőség.

 

Webdesign - Szenyán Ildikó 2017.